Om os

HISTORIEN

Det hele startede i 1997 hvor Tømrer- og snedkerfirmaet Jan Myrthue blev etableret i Hjarbæk.

I 2006 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab og i 2007 opkøbte Jan Myrthue den hæderkronede tømrer- og snedkervirksomhed, Hansen & Nielsen, som oprindeligt blev grundlagt i Viborg i 1947.

Siden har Jan Myrthue A/S overtaget Viborg Gulvservice og alle aktiviteter er nu blevet samlet på én og samme adresse, nemlig Gyldenrisvej 7 i Viborg.

I dag hedder tømrerfirmaet: Myrthue A/S, hvor målet er at være en stærk spiller i byggebranchen og en virksomhed, der kan levere en meget bred vifte af håndværksmæssige kvalitetsløsninger til kunder inden for privat, erhverv og offentligt byggeri.

PROFIL

Myrthue A/S løser i dag alle opgaver fra mindre renoveringer til store fag- og totalentrepriser over hele Jylland. Vi sætter altid det stærkeste hold – uanset opgavens art og størrelse.

Myrthue A/S har mange års erfaring i løsning af alle typer af byggeopgaver inden for tømrerarbejde, snedkeri, gulvlægning og isolering. Med 30 faste medarbejdere og 20 biler er vi gearet til at udføre alt fra mindre udbedringer i privatboliger, over nybyggerier til de store offentlige opgaver. Store fagentrepriser og totalentrepriser løser vi ofte i samarbejde med vores solide netværk af kompetente samarbejdspartnere.

Gennem satsningen på kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser har vi udviklet os til en stærk medspiller i byggebranchen og en virksomhed, der altid lever op til forventningerne og leverer som aftalt.

Jan Myrthue
Tlf. 20 47 26 90
jan@myrthue.dk

Jan Myrthue

Indehaver
Tlf. 24 62 71 41 lasse@myrthue.dk

Lasse L. Espersen

Tømrer