RENOVERING

OPTIMAL RENOVERING

Det kan være ret så omfattende at skulle foretage en renovering. Enten fordi det er nødvendigt, da huset enten er slidt ned, eller også fordi det blot trænger til en opfriskning.

En renovering betyder selvfølgelig ikke at du får flere kvadratmeter at gøre godt med. Det er blot en fornyelse af din bolig. Denne fornyelse kan dog arrangeres således, at den plads, I allerede har, bliver væsentlig bedre udnyttet.

Vi har hos Myrthue A/S gennem årene stået bag et utal af renoveringsprojekter af huse og andre byggerier, lige fra mindre renoveringsopgaver af et helt hus til projekter med store håndværksmæssige udfordringer.

Vi har den fornødne erfaring til at kunne sparre med bygherren til at renovere på den mest forsvarlige og optimale måde.

GODE RÅD INDEN START

Vi kommer gerne ud til dig, og giver vores meninger og råd til, hvorledes renoveringsopgaven bedst kan løbe af stablen. Er der tale om en renoveringsopgave med mange udfordringer, anbefaler vi altid, at du igennem planlægningsfasen får koblet en af vores dygtige arkitekter på. De kan bidrage med inspiration og komme med løsninger, man som almen person ikke altid lige ville have tænkt over.

Har du tanker om at foretage store ændringer i konstruktionen på dit hus, så vil en bygningsingeniør også kunne foretage de nødvendige beregninger, så du efter afsluttet renoveringsforløb, står tilbage med et sikkert og lovligt hjem.

Som byggeprojektleder vil vi ud fra dine tanker og ønsker, lave en byggeplan for renoveringen og samtidig give et tilbud på renovering af hus eller byggeri.

Igennem hele projektet er det den samme kontaktperson fra Myrthue A/S som er tilknyttet projektet.