ISOLERING

AUTORISERET ISOLATØR

Myrthue A/S er autoriseret isolatør under netværket Papirisolering Danmark. Et netværk af seriøse, kvalitetsbevidste og veluddannede isolatører, der dækker hele landet.

Som autoriseret isolatør under dette netværk arbejder vi kun med godkendte maskiner og processer, bl.a. isoleringsmaskine og indblæsningsudstyr. Desuden udfærdiger vi en isoleringsattest ved hver enkelt opgave, så du har sikkerhed for løsningens kvalitet og effekt.

Vi lever op til de stigende krav om dokumentation, fx under ISO 2000, og søgning om energitilskud samt dokumentation af energibesparelser er en naturlig del af vores service.

NATURLIGT ISOLERINGSMATERIALE

Thermpofloc Papirisolering er et bæredygtigt materiale, der er lavet af organiske fibre (granuleret genbrugspapir). Produktets særlige egenskaber giver en holdbar og effektiv isolering, der medfører en markant reducering af energiomkostningerne – ikke mindst fordi Thermpofloc isolerer optimalt såvel i årets kolde som varme måneder.

Med ét eneste produkt kan vi skabe et isoleringslag fra 10 mm op til 600 mm på lofter og etageadskillelser samt i skråvægge. Vi indblæser præcis den mængde isoleringsmateriale, der er brug for. Hermed sikrer vi både et godt indeklima og en lun økonomi.

Læs mere på www.viborg-papirisolering.dk og kontakt os for at få et attraktivt tilbud på papirisolering.