VINDUER OG DØRE

HUSE MED SJÆL OG PERSONLIGHED

Førstehåndsindtrykket dannes på en brøkdel af et sekund – og ændres sjældent igen. Det gælder både for vurdering af mennesker og bygninger.

Hvis vinduerne er husets øjne, må døren være åbningen til det indre liv. Under alle omstændigheder kan vi vist hurtigt konstatere, at såvel vinduer som døre har afgørende betydning for bygningens helhedsindtryk og “personlighed” – et statement om de mennesker, der bor eller arbejder på den anden side af væggene. Derfor tager vi opgaven med at finde den helt rette løsning til dit byggeri alvorligt, og vi er eksperter i at finde det bedste design samt materiale- og farvevalg til dine vinduer og døre.

KVALITET DER HOLDER

Der er mange faktorer at tage hensyn til ved valg af vinduer og døre: byggestil, farveharmoni, levetid, indeklima, bæredygtighed, pris etc.

Lad Myrthue A/S hjælpe dig med valget, og få kvalitetsvinduer og -døre leveret og monteret af specialisterne. Vi har mange års erfaring på området, rådgiver dig grundigt inden projektstart og samarbejder med landets førende producenter – det er din garanti for et godt og holdbart resultat.