NYBYGGERI

Arkitekttegnede boliger i særklasse

UDLEV DINE BOLIGDRØMME
Mange drømmer om det – men flere og flere gør også boligdrømmen til virkelighed. Hvad er skønnere end at flytte ind i et helt nybygget træhus, som i alle detaljer udstråler kvalitet og personlighed. Siden 1990’erne har Myrthue A/S opført et stort antal arkitekttegnede træhuse til private kunder, som hver eneste dag glæder sig over deres valg af en individuel og helt igennem unik løsning.

SIKKER STYRING AF DIT BYGGERI
Når Myrthue A/S står for byggeriet er du sikker på, at alle dele af processen er fuldt kvalitetssikret. Vi starter med en tæt dialog med dig som bygherre, hvor vi lytter til dine ønsker og fremlægger detaljerede forslag til, hvordan de bedst føres ud i livet. Når vi er enige om alle detaljer, tilknytter vi håndplukkede elektrikere, vvs-folk og evt. murere, som vi er tovholdere for gennem hele projektet. Det sikrer den byggetekniske kvalitet i alle aspekter af byggeriet.

LÆKRE DETALJER FRA EGET SNEDKERVÆRKSTED
På vores store snedkerværksted i Viborg kan vi designe og fremstille såvel enkeltdele som store moduler. Når tag, vinduer, døre, gulve og øvrige elementerne er bygget færdig fragtes de ud til byggepladsen for at blive monteret med det samme. Du får dermed ikke alene et komplet og nøglefærdigt træhus, men også et unikt udtryk for din egen stil udført som ægte dansk håndværk.